هنرمندسرا و اقامتگاه بومگردی آلمُن

" گردشگری هنری "

آلمُن در زبان محلی به معنای آرمان و غایت آرزوست.

رویکرد اصلی و هدفمند آلمُن بر گردشگری هنری بعنوان یک هنرمندسرا استوار است.
اقامتگاه آلمُن ، در جوار تالاب گاوخونی و در شهر حسن آباد جرقویه قرار دارد. فاصله آن تا مرکز شهر اصفهان صد و ده کیلومتر میباشد.
آلمُن خانه ای است قدیمی با معماری سنتی کویری که در بافت قدیمی حسن آباد واقع شده و دارای شش اتاق با طرفیت پذیرش 40 میهمان است . با قدم زدنی کوتاه در کوچه پس کوچه های کاهگلی از آلمُن میتوان به مزارع زیبای گندم و پنبه و کارگاههای خانگی قالی بافی ، خورجین و گاله بافی رسید.
از مهمترین مزیتهای بومگردی آلمُن ، فاصله بسیار کم آن با فضاهای گردشگری منطقه میباشد. فاصله ای 5 دقیقه ای تا تپه های ماسه ای و طبیعت بکر و زیبای کویری ، فاصله ای 20 دقیقه ای تا دریاچه نمک خارا (چند ضلعی ها و حوضچه های نمکی) ، کمتر از 5 دقیقه راه تا آکواریوم طبیعی مالواجرد ، گوردخمه دژ کوه ، کبوتر خانه و برج های تاریخی و همین طور فاصله ای 20 تا 40 دقیقه ای با سایت تفریحی واحه ، کوه سیاه، شهر فرشتگان سپید (ورزنه) و روستای تاریخی قورتان.

هوای پاک ، آسمان زیبا و پر ستارۀ شب کویری ، طبیعت بکر ، آرامش و سکوت در کنار هیجان و تفریح در تپه های ماسه ای و نوشیدن چای آتشی .
پذیرایی در آلمُن:
پذیرایی های خاص آلمُن از جذابیتهای این هنرمندسرا و اقامتگاه بومگردی است. نوشیدنی های سرد و گرم ، شربت مخصوص آلمُن و انواع دمنوش و شیرینی های خانگی . سفره های رنگین و سنتی با لذیذترین غذاهای محلی و ایرانی تهیه شده از تازه ترین مواد غذایی ، طبخ شده در آشپزخانه آلمُن توسط بانوان حسن آبادی با دستپخت های عالی. تهیه انواع غذاهای گیاهی ، دسرهای رنگین ایرانی . مربا ، ترشی ، ماست ، دوغ ، کره و نان محلی و خانگی.
سفره هایی زیبا و خاص و با تزیین های ویژه بنا به سفارش میهمانان.
هنرمندسرا و اقامتگاه بومگردی آلمُن با فضایی زیبا، سنتی ، با دیزاین هنری و پذیرایی های ویزه خود تا کنون میزبان بسیاری از فستیوالها ،ورک شاپ ها و گروههای هنری ، علمی و فرهنگی و شخصیتهای ادبی ، هنری ، علمی و سیاسی و خانواده های محترم ایرانی و خارجی بوده است .

آلمُن از پاییز 1394 با مدیریت فرشته عالمشاه (هنرمند محیطی، نقاش ،کییوریتور و ویدئوآرتیست ، فعال اجتماعی) و نیز مدیریت اجرایی ابراهیم صادقی (خوشنویس و فعال اجتماعی) با مجوز رسمی از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری فعالیت خود را آغاز نموده است.